РЕСТОРАНЫ АВТОРСКОЙ КУХНИ

Кулинарные тренды с оригинальными продуктами
из Италии, Греции, Венгрии, Египта и Украины

ДОСТАВКА РЕСТОРАНЫ Заказать столик Ресторан Мансарда
Про ресторан
Ресторан Мансарда на Оболонской набережной

Якщо Ви цінуєте відмінну їжу і добре вино - Вам варто приїхати в «Мансарду» на Вишгородській -  флагманський ресторан шефа Романа Євтуха. Цей ресторан не вписується в образ сімейного ресторану з рюшами і банками солінь, зате пропонує актуальну версію кулінарних традицій Угорщини, Греції абоСицилії. Мисливці за гастрономічними відкриттями, регулярно з'їжджаються сюди за стравою на кшталт «Баклажан по-сицилійський з сирним песто» і «курячим паштетом з мармеладом з портвейну» або кулінарними шедеврами на кшталт «котлети по-донбаськи з ікрою щуки і трюфеля пастою» і «лососем, запеченим з зеленим чаєм в пергаменті ». Найдивовижніше в феномені «Мансарди» - це те емоційний вплив, яке ресторан робить на своїх завсідників. Найчастіше в розмові вони називають «Мансарду» «своєї» і безапеляційно доводять, що це найкраще місце, щоб спробувати ту чи іншу страву.

ШЕФ-ПОВАР

Шеф-кухар ресторану «Мансарда-Кафе» - член Асоціації шеф-кухарів України, чинний лектор Академії.

Видатний шеф-кухар, який створив унікальну палітру смаків і рецептів, справжній гуру авторської кухні. Учень міланського шеф-кухаря Чезаре Батіста, Роман - один з небагатьох в Україні, хто задає моду на страви, продукти, спосіб приготування. Багато цінителів категорично стверджують, що цей кухар створює їжу, смак і витонченість якої неповторні. Його філософія: «Не революція смаків, але їх еволюція, створює гарного кухаря»

Роман в постійному пошуку досконалості, заради чого відправляється в подорожі по світу за новими рецептами і продуктами.

Адрес

вул. Вышгородська, 49

Телефон

(067) 407-65-65